Preguntes freqüents

0 Flares 0 Flares ×

Si voleu que el vostre fill o filla entre a formar part del mon escolta al nostre grup, ací podreu trobar una sèrie de les preguntes més freqüents que et poden sorgir, tot i que us animem a visitar-nos i vos resoldrem totes les preguntes en persona:

Quin horari teniu?

Les activitats els realitzen tots els dissabtes de 16:30 a 18:00 excepte casos especials. Durant l’any anireu sent informats dels dies que tanquem per festa o que s’amplia el horari, a demes  cada secció realitza activitats com poden ser excursions i acampades de cap de setmana.

Quant costa?

La quota del nostre grup es de 90€ anuals, que es paga en quotes trimestrals de 30€. Aquest pagament es realitza per domiciliació bancaria ja que al inscriure al educant el grup  demanara un compte bancari.

Aquesta quota va dirigida íntegrament als components del grup en forma de material com poden ser : tisores, fulls de paper, plastilina…., materials de acampada i ferramenta, com son: tendes, taules, rastrells, martells…
A demes de tot açò, també inclou la quota federativa la qual inclou una assegurança.
Per damunt de tot informar que els monitors som voluntaris i que desenvolupem aquesta tasca GRATUITAMENT, sense cap remuneració de cap tipus.

Quines activitats féu?

Durant els dissabte realitzem dinàmiques d’acord a l’edat del jove, realitzant una progressió marcada des de l’equip pedagògic de la federació d’escoltisme. Junt les aquestes activitats, realitzem eixides i acampades tant en conjunt com per seccions. Les activitats grupals principalment son l’acampada d’inici de rondo i final, el festival de la cançó i el campament d’estiu. Després cada secció durant el any també realitzen eixides i acampades.

Que cal fer per apuntar al meu fill/a?

Tan sols teniu que vindre al local i preguntar als monitors. Per poder completar la inscripció tindreu que portar el DNI del nou scout si es major de 13 anys, a demes del vostre numero de compte i una fotocopia  tant del DNI i del SIP.
Desgraciadament no podem admetre tots els xiquets que volen inscriure’s ja que tenim un numero limitat de monitors e intentem que puguen desenvolupar les dinàmiques i jocs correctament a demes de poder atendre cada u d’ells adequadament. Tot i això en algunes seccions tenim llistes d’espera per la gent que segueix interessat en pertànyer al nostre grup.

A quina secció pertany el meu fill/a?

De 6 a 7 anys a Castor

De 7 a 9 anys a Llops

De 9 a 12 anys a Exploradors

De 12 a 15 anys a Pioners

De 15 a 18 anys a Companys

Si fas click al nom de la secció podràs accedir als objectius i funcionaments d’aquesta.

Com puc contactar amb vosaltres?

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres , enviant-nos un correu a info@alezeya.com o venint a visitar-nos qualsevol dissabte.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.