Jasa 2017

0 Flares 0 Flares ×

Aquest any vos presentem el campament La Tejeria, un lloc  fantastic prop dels pirineus occidentals al municipi de Jasa.

Acontinuació podeu vore el video on presentem el campament.

Com podeu vore hi ha una zona d’acampada amb 4 grans bancal on poder jugar i plantar les tendes. A més, disposem de construccions d’obra com son la cuina i el magatzem, menjador i banys. També compta amb un gran pavello on podem refugiarnos en casa del ma temps.

Les dates del campament són les següents:

  • Eixida: Dilluns, 31 de Juliol a la nit.
  • Dia de pares: Diumenge, 6 d’agost.
  • Tornada: Dissabte, 12 d’agost.

Localització

Jasa és un minicipi de la comarca de la Jacetaina , en la provincia de Osca, Aragó
Cobreix una superficie de 8,9 Km2. Situat en la vall del riu Osia a una altitud de 944 m, al nord de la provincia de Osca. Prop es troben els pobles de Ansó, Aragües del Puerto i Hecho.

És un poble xicotet amb uns 111 habitants, mol bonic al igual que els pobles del voltant. Part del seu terme forma part del Parc Natural del Valls Occidentals.

La zona d’acampada es troba a 1 km de Jasa. Com tots els anys, l’arribada al campament estarà ben marcada. Així i tot vos facilitem les coordenades:

Geogràfiques:

  • lat.: 42.696301 N
  • long.: -0.654240 W
A continuació vos proposem la ruta per arribar a la zona d’acampada:

Serveis mèdics
Disposem de Consultori mèdic i servei d’Urgències 24H al municipi de Hecho, a 16km de la zona d’acampada.
Estem adscrits a l’hospital de Jaca, a 45 km de distància.

Documents
Tots els anys editem un quadern que conte la informació que considerem important en relació al campament. Aquest llibre es reparteix a l’assemblea de pares. Si no l’has pogut rebre o no el trobes, et convidem a que el descarregues del següent enllaç:

Tots els assistents al campament hauran de fer entrega, abans del dia 20 de juliol, d’una relació de documents que relatem a continuació.

Autorització de la tutora o el tutor legal per a la participació en activitats de menors d’edat. (Prem aquí per descarregar-la)
Fotocopia DNI de la mare/pare o tutora/tutor que autoritza (sols els nous)
Fitxa sanitària complimentada (Prem aquí per descarregar-la) i fotocòpia de la targeta sanitària (sols els nous)
A demes tambe tindreu que dur el permis per poder transportar menors amb vehicle privat (Prem aquí per descarregar-la)
Haver abonat la quota del campament, i entregar el justificant bancari corresponent a qualsevol encarregat o scouter que participe en el campament.

Aquest dia limit és per poder ajustar les compres i ultimar els tràmits burocràtics.
Recordem a tots els assistents al campament que és condició indispensable per poder pujar a l’autobús entregar als monitors responsables de branca la targeta sanitària ORIGINAL.