Castors

0 Flares 0 Flares ×

LA COLÒNIAPassador_Castors

La colònia té una estructura de «gran grup» que indueix a crear actituds d’amistat i participació. Dins d’aquesta es crearan petits grups, caus, per desenvolupar algunes activitats. El programa de la colònia es basa en activitats senzilles i concretes com són: el joc, les narracions, les manualitats, l’expressió corporal i musical i altres activitats.

EL CAU

La colònia es divideix en petits grups funcionals per desenvolupar certes activitats, aquests grups s’anomenen caus, i estan formats per 5 o 6 castors o castores cadascuna que s’uneixen per compartir. Dins de cada cau dels castors i castoras adquiriran algunes petites responsabilitats

La metodologia esta basada en el riu dels castors. Els castors naden pel Gran germa, el riu, i durant el seu viatje es troben diferents personatges . Cada u d’aquests es proposa un ambit de la vida a superar, el coneixement dels que els envolta, el respecte als demes…

Su metodología está basada en el cuento del río de los castores: El castor Moi vive feliz en la profundidad del bosque, a la orilla de su gran amigo, el río. Los castores más viejos suelen contar historias truculentas acerca de un monstruo devastador llamado Ma, pero los animales jóvenes no creen ni una palabra. Un día, el río enferma de suciedad y todos se preocupan, pues el río es muy importante para la vida del bosque. Moi decide partir en busca de la causa de la enfermedad de su gran amigo y llegará hasta el lugar donde vive Ma, el hombre, el culpable de la enfermedad y la muerte de la naturaleza.

Els monitors treballen amb els xiquets desenvolupant els seus centres d’interés. Els mateixos castors proposen temàtiques per dur a terme durant el curs amb els monitors.

Creen activitats i organitzen jocs lligats a aquesta temàtica i sempre del marc simbòlic del la secció . Ademes, els xiquets els agrada demostrar les noves habilitats com  apendre a contar i llegir, habilitats que els agrada demostrar davant dels demés i que intentem que utilitzen i continuen aprenent.

Alguns dels objectius que es pretenen aconseguir:

  • Ser obert i alegres
  • Manifestar les seue emocions
  • Observar i explorar l’entorn amb actitud de respecte i cura cap a la natura.
  • Coneixer i assumir pautes d’higiene, habits d’alimentació saludable
  • Superar l’egocentrisme.
  • Observar el que l’envolta.
  • Respectar els demés
  • Respectar les regles dels jocs que es realitzen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.